مقایسه ورق آلومینیوم گروه 1000 و 3000:
ورق آلومینیوم گروه 1000 و 3000 از پر کاربرد ترین آلیاژ های آلومینیوم در صنایع عایق کاری هستند.
سری آلیاژهای آلومینیوم 1000 :
این سری از آلیاژ های آلومینیوم، دارای حداقل 99 درصد آلومینیوم هستند.
سری 1000 دارای مقاومت به خوردگی مناسب، رسانای جریان الکتریکی و گرمایی بالا، پذیرش ماشین کاری، خواص مکانیکی نسبتا پایین و قابلیت جوش پذیری اند.
هم چنین این سری از آلیاژ ها نرم هستند و در کار هایی مانند ساخت بسته بندی های فویلی برای مواد غذایی، اتصالات الکتریکی و سیم های جوشکاری استفاده می شوند.
در صنایع عایق کاری برای پوشش عایق، از این آلیاژ ها در مواردی که خمش های با زاویه زیاد وجود دارد، استفاده می شود.
سری آلیاژ های آلومینیوم 3000 :
سری آلیاژ های آلومینیوم 3000 از دو عنصر اصلی آلومینیوم و منگنز تشکیل شده اند.
این آلیاژ ها استحکام بیش تری نسبت به سری آلیاژ های 1000 آلومینیوم هستند.
این سری از آلیاژ های آلومینیوم دارای خواصی نظیر استحکام کششی بالا، شکل پذیری بالا، مقاومت به خوردگی بسیار خوب، منطقه پلاستیک بالا و قابلیت جوش پذیری خوب می باشند.
از این سری از آلیاژ ها را می توان در پوشش کاری انواع عایق های سرد و گرم، ساخت قوطی های مواد غذایی، ساخت رادیاتور های وسایل نقلیه، ساخت وسایل صنایع شیمیایی و ساخت سقف ها نام برد.
از پر کاربرد ترن و معروف ترین آلیاژ های این گروه می توان به آلیاژ های 3105 و 3003 اشاره کرد.
در صنایع نفت ، گاز و پتروشیمی برای پوشش دادن لوله ها، مخازن و تجهیزات سایت، ورق های آلومینیوم با پوشش پلی کرافت کاربرد فراوانی دارد.
از آن جایی که در مجاورت پشم سنگ ، ورق آلومینیوم با تجهیزات فولادی در صورت وجود اندکی رطوبت، پیل گالوانیک تشکیل می دهند، استفاده از ورق آلومینیوم بدون پوشش پلی کرافت، باعث تشدید خوردگی تجهیزات خواهد شد.
به همین دلیل است که در spec و استاندارد های پالایشگاه ها و پتروشیمی ها الزام استفاده از ورق آلومینیوم با پوشش پلی کرافت وجود دارد.
(محافظت الکتروشیمیایی یکی از مهم ترین دغدغه های موجود در صنایع نفت، گاز و پتروشیمی و هم چنین صنایع دریایی است.)
سری آلیاژ های آلومینیومی 100
سری آلیاژ های آلومینیومی 1000، دارای حداقل 33 درصد آلومینیوم می باشد. این نوع از آلیاژ های آلومینیوم مقاومت بالایی در برابر خوردگی دارد. همین طور رسانای خوبی برای جریان الکتریکی و گرما است.
این نوع از آلیاژ های آلومینیوم پذیری ماشین کاری و خواص فیزیکی نسبتا پایین داشته و به شما امکان جوشکاری را می دهند. هم چنین جزو آلیاژ های نرم بوده و کار هاییمانند ساخت بستهبندی های فویلی برای مواد غذایی، اتصالات الکتریکی و هم چنین سیم های جوشکاری، مورد استفاده قرار می گیرند.
سری آلیاژ های آلومینیومی 3000:
سری آلیاژ های آلومینیوم 3000، از دو عنصر آلومینیوم و منگنز ساخته شده اند. این نوع از آلیاژ ها نسبت به سری آلیاژ های 1000، از استحکام بیش تری برخوردار بوده و می توان از آن ها برای اموری که نیاز به استحکام کششی بالا و همین طور شکل پذیری زیاد، دارند، استفاده نمود. البته لازم به ذکر است که این نوع از آلیاژ ها، مقاومت چشم گیری نسبت به خوردگی داشته و قابلیت جوش پذیری را دارای می باشند.
شما می توانید این آلیاژ آلومینیوم را در ساخت قوطی های مواد غذایی، ساخت رادیاتور های وسایل نقلیه، ساخت وسایل صنایع شیمیایی و هم چنین ساخت سقف ها مشاهده نمایید.
مقایسه ورق های آلومینیوم گروه 1000 و 3000 :
در یک نگاه کلی می توان بارز ترین تفاوت میان این دو گروه آلیاژ آلومینیوم را در خواص مکانیکی مشاهده کرد.
ورق آلومینیوم گروه 1000 نسبت به گروه 3000 بسیار نرم تر است.
مخازن موجود در سایت ها پس از عایق کاری، با آلومینیوم جکت پوشش داده می شوند.
برای حفظ شکل ظاهری مخزن و استحکام دادن به آلومینیوم جکت، دور برخی از مخازن تسمه کشی می شود.
برخی از مخازن نیز نیاز به تسمه کشی ندارند. در هر دو حالت، استحکام مکانیکی ورق آلومینیوم بسیار مهم است.
ورق آلومینیوم با پوشش پلی کرافت گروه 3000 به دلیل خواص مکانیکی خوب، انتخاب مناسب تری هستند.
» آیا می دانید کویل آلومینیوم چیست؟
ورق آلومینیوم آلیاژی چیست؟
ورق آلومینیوم آلیاژی یکی از پر کاربرد ترین و پر مصرف ترین ورق های غیر آهنی است که در تنوع بالایی تولید و در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد.
آلومینیوم به طور کلی جزو فلزات سبک بوده و با نقطه ذوب 700 درجه سانتی گراد، استحکام خوب و بالایی در برابر وزن های بالا از خود نشان می دهد.
آلیاژ های آلومینیوم به طور کلی به دو دسته رختگی و هم چنین کار پذیر دسته بندی می شوند. آلیاژ های ریختگی آلومینیوم خواص مناسبی برای امور ریخته گری از خود نشان می دهند و برای ساخت قطعات مختلف مناسب هستند. این نوع از آلیاژ ها به 9 گروه متفاوت دسته بندی می شوند.
اما در دسته کار پذیر آلیاژ های آلومینیوم، پایه ساخت مقاطع مختلف آلومینیومی مانند ورق، پروفیل و… استفاده می شود. این نوع از آلیاژ های آلومینیوم ها به 8 گروه مختلف تقسیم بندی شده که از گروه 1000 تا 8000 نام گذاری شده اند.
مطالعه نوشته های زیر می تواند برای شما مفید باشد:
گروه های آلیاژی آلومینیوم
مشخصات فیزیکی آلوینیوم
برای سفارش محصولات مورد نیاز ، با کارشناسان فروش شرکت تماس بگیرید:
تماس با کارشناسان شرکت آلومینیوم آگرین
021-66910630