مراحل تولید کویل آلومینیوم

مراحل تولید کویل آلومینیوم

کویل آلومینیوم جزء مواد اولیه‌ای است که در صنعت از آن، استفاده‌های بسیاری می‌شود. برای تولید این کویل‌ها، مراحل خاصی وجود دارد که در ادامه به آن خواهیم پرداخت. کویل آلومینیوم، همانطور که از اسم آن مشخص است، از جنس فلزی بوده و از آلومینیوم ساخته شده است. برای این‌که با کاربردها و مزایایی که این محصول دارد، آشنا شوید، با ما همراه باشید!

کویل آلومینیوم چیست؟

کویل آلومینیوم در ظاهر، به شکل یک رول باریک و از جنس فلز آلومینیوم ساخته می‌شود. از این محصول در صنایع فراوانی استفاده می‌شود. این صنایع شامل موارد: صنایع خودروسازی، بسته‌بندی، ساخت و ساز و همچنین صنایع الکترونیکی و الکتریکی می‌شود. تولید کویل‌های آلومینیومی فرآیند بسیار تخصصی و کمی پیچیده است. برای تولید این محصول، باید به تجهیزات و فناوری‌های به‌روز و مدرنی دسترسی داشته باشید. ویژگی‌های خاصی که این محصول دارد باعث شده تا از آن در تولید انواع محصولات مختلف استفاده شود.

یکی از مهم‌ترین ملاک‌های انتخاب و خرید این محصول، قیمت آن است. قیمت هر محصول با توجه به ویژگی‌های آن محصول تعیین می‌شود. کویل آلومینیوم هم از این مورد مستثنی نیست. یکی از موارد بسیار مهمی که علاوه بر قیمت آلومینیوم، محصولات دیگر را هم تحت تاثیر خود قرار می‌دهد، نوسانات ارزی است. افزایش یا کاهش نرخ ارز، تاثیر چشمگیری در قیمت تمامی محصولات از جمله آلومینیوم دارد.

از جمله خصوصیاتی که می‌تواند در قیمت‌گذاری کویل آلومینیومی تاثیرگذار باشد، می‌توان به مواردی مانند: ضخیم یا نازک بودن آلومینیوم، اندازه عرض و طول، میزان وزن و حجمی که دارد، میزان درجه خلوص ورقه آلومینیوم و سایر دلایلی که می‌تواند بر روی قیمت‌ نهایی محصول تاثیرگذار باشد، اشاره نمود. هزینه‌های ناشی از تولید که شامل میزان‌ انرژی به‌کار رفته شده، تجهیزات پیشرفته و مدرن استفاده شده، نیروی انسانی و مواد اولیه می‌شود، نیز در قیمت تمام‌شده محصول تاثیر دارد. تعداد سفارشاتی که داده می‌شود نیز یکی از عوامل دیگری است که در قیمت آلومینیوم موثر است. مثلا هر چه تعداد سفارشات بیشتر باشد، طبیعتا هزینه بیشتری نیز خواهد داشت.

مراحل تولید کویل آلومینیوم

برای تهیه و تولید کویل آلومینیوم دو روش معرفی شده است. در این قسمت قصد داریم تا درمورد هر کدام از این روش‌ها به‌صورت مختصر توضیحاتی ارائه دهیم.

  • ریخته‌گری مستقیم

روش اولی که قرار است با آن کویل آلومینیومی تولید شود، روش ریخته‌گری مستقیم است. در این روش، ابتدا آلومینیوم را به درجه‌ای می‌رسانیم که ذوب شود. سپس مواد مذاب آلومینیومی را درون قالب‌هایی که قرار است با آن کویل تولید شود، می‌ریزیم. علت نام‌گذاری این روش آن است که به‌صورت مستقیم از آلومینیوم‌هایی که ذوب شده‌اند برای ساخت کویل استفاده شده است.

  • فرآیند کشیدن و رول کردن

ورق آلومینیوم که از بلوک‌های آلومینیومی تولید شده‌اند، به شکل رول شده تبدیل می‌شوند و در نهایت کویل آلومینیومی ساخته می‌شود. در این روش، به تولید ورق‌های آلومینیومی از بلوک‌های مخصوص، فرآیند کشیدن گفته می‌شود.

اگر سفارش کویل آلومینیومی به‌صورت خاص‌تر و با ویژگی‌های منحصربفردتری دریافت شود، ممکن است از اعمال دیگری نظیر تراشکاری، پرس‌شدن و شکل‌دهی با حرارت نیز استفاده می‌شود.

کاربرد کویل آلومینیوم در صنایع

کاربردی که کویل آلومینیوم در صنعت دارد بسیار وسیع است. ویژگی‌هایی که این محصول را کاربردی کرده است شامل: وزن سبک، کیفیت بالا، عمر زیاد، انعطاف‌پذیری، مقاوم در برابر ضربه و حرارت، قابلیت بازیافت و موارد دیگر می‌شود. در این بخش به‌صورت کلی به کاربردهای این محصول اشاره می‌کنیم.

اگر بخواهیم به صنعت ساخت و ساز وارد شویم، متوجه کاربرد کویل آلومینیومی در ساخت پنل‌های معماری، سقف، در و دیوارها خواهیم شد. به‌دلیل هادی بودن آلومینیوم از این محصول در صنعت الکترونیک و الکتریک استفاده می‌شود. یعنی با استفاده از کویل‌های آلومینیوم، می‌توان در این صنعت به تولید انواع سیم و کابل‌های برقی پرداخت. در صنعت بسته‌بندی نیز می‌توان از این کویل‌ها استفاده نمود. یکی از مهم‌ترین صنایع امروز در کشور، صنعت خودروسازی است. با توجه به مقاومت و وزن سبک این محصول، می‌توان از آن در ساخت قطعات خودرو و همچنین بدنه‌ آن نیز استفاده نمود.

مزایای استفاده از کویل آلومینیوم

همانطور که گفته شد، از این محصول در صنایع مختلفی استفاده می‌شود. در این بخش قصد داریم به مزایایی که باعث کاربردی‌شدن این محصول در صنایع شده است، بپردازیم.

از جمله مزایایی که کویل آلومینیومی دارد، استحکام و مقاومت بالای آن است. این محصول قابلیت برش‌زنی متناسب با نیاز مخاطب را نیز دارد. در صنعت برق می‌توان از این محصول به‌علت رسانا بودن آن استفاده کرد. این محصول بسیار انعطاف‌پذیر است. شما می‌توانید عملکرد خوب این محصول را به هنگام جوشکاری گاز و هیدروژن مشاهده کنید. مقاومت بالای این محصول در برابر فشار و ضربه بسیار خوب است. این محصول از نظر قیمت و هزینه، محصولی مقرون به صرفه است.

توصیه می‌شود به هنگام خرید کویل آلومینیوم به موارد زیر توجه فرمایید:

  • قابلیت فرم‌دهی و شکل‌دهی متناسب با نیاز مخاطب
  • قابلیت جوشکاری بالایی داشته باشد.
  • در برابر خوردگی، کشش و فشار مقاوم باشد.
  • قیمت محصول متناسب با کیفیت آن باشد.

چرا آلومینیوم آگرین؟

شرکت آلومینیوم آگرین، با تولید انبوه و با کیفیت ورق‌های آلومینیومی، نقش بسیار موثری در صنعت کشور داشته است. تولیدات ورق‌های آلومینیومی این شرکت با پوشش پلی کرافت است. این شرکت، در صورت سفارش نیز ورق‌های آلومینیومی بدون پوشش تولید می‌کند. همچنین می‌توان گفت که تولیدات این شرکت، با توجه به نیازهای موجود کشور در ایجاد، نگهداری و تاسیسات نفتی، پتروشیمی و گاز است. مدرن‌ترین کارخانه تولید ورق‌ آلومینیومی با پوشش پلی کرافت متعلق به شرکت آلومینیومی آگرین است. همچنین اولین خط رول فرم کرکره گام ۳۲، متعلق به شرکت آلومینیوم آگرین است.

ازجمله تولیدات این شرکت، می‌توان به ملزومات عایق‌کاری که شامل انواع پیچ، بست، فنر و تسمه استیل می‌شود نیز اشاره کرد. تجهیزات به‌کاربرده شده برای تولید ورق‌های آلومینیومی در این شرکت، مدرن و پیشرفته است. یکی از ویژگی‌های خوبی که این شرکت دارد، ثبت سفارش محصول، تولید و آماده‌سازی سریع سفارش در کنار کیفیتی عالی و قیمتی ایده‌آل است.

این مجموعه دارای تیم بسیار مجرب و حرفه‌ای بوده و در پروژه‌های مطرح کشوری از جمله : پالایشگاه بندرعباس، پتروشیمی خراسان، پتروشیمی زاگرس، بانک مرکزی، پتروشیمی رازی، پالایشگاه شازند، هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس، گروه مپنا، پالایشگاه ستاره خلیج فارس، شرکت طراحی و ساختمان نفت فعالیت داشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *